M/Y Sporen

m/y Sporen eies av Sporens Rederier

M / Y Sporen m/y SPOREN

Om fartøyetOm fartøyet

Om fartøyetFartøyets Historikk

Om fartøyetTegninger

Om fartøyetBildegalleri

Om fartøyetLeiepriser / Tilbud

Om fartøyetRegn selv ut prisen

Om fartøyetAvtalekontrakter

Om fartøyetKontakt oss

Om fartøyetMeny

Om fartøyetSidekartM/Y Sporen innvendig

Om fartøyet

Som det fremgår av oversiktsbillede er m/y Sporen et såkalt ”mini hotell skip”, med de beste bobekvemmeligheter. Fartøyet er smakfullt innredet. Alle lugarene har varmt og kaldt vann. Båten er utstyrt med vannklosett
( m/ septikktank ) og dusj. I byssen er det installert komfyr, kjøleskap, dypfryser og mikrobølgeovn. Oppvarmingen om bord blir gjort både elektrisk og ved hjelp av et varmluftanlegg. Dette gir jevn varm hele året. Alle gulv er teppebelagt, og de enkelte enhetene er isolert fra hverandre med bly– eller steinullmatter. I salongen er det skinnmøbler, musikkanlegg og fargefjernsyn.

Styrehuset er stort, med godt utsyn..Der er flere styre– og manøvreringsposisjoner. Båten har to vinsjer. Ferskavannstanken tar 4000 liter. Et hydrofonanlegg sørger for jevnt og godt trykk til vasker og dusj. M/Y Sporen har et høyt fribord og god dekksplass. Fartøyet er rigget for seilføring, og glir med seil ( genova og mesan ) lett i sjøen.

M/Y Sporen er først og fremst tenkt å tilfredsstille de strengeste krav til det rent bomessige. Den egner seg derfor best til mini-cruise eller forskning og forskjellige agenttjenester. Båten er til dette unik. Men da fartølyet er fleksibelt oppbygget, kan det tifredsstille de fleste oppdrag og tjenester en båt i denne størrelsen kan brukes til.

M/Y Sporen har også et stort potensiale for dagsutflukter, fisketurer til havs og som representasjonsalternativ for næringslivet. M/Y Sporen leies kun ut med mannskap. Cateringavdelingen kan besørge forpleining og gir da hvert oppdrag etter Deres ønske- og personlige preg.

 

 

For 2012 sesongen har vi knyttet til oss samarbeidspartnere som gjør oss i stand til å tilby opplevelser både på land og sjø for små og store grupper

 

Sporen ved Bryggen

M/Y Sporen i naturskjønne omgivelser

M/Y Sporen

M/Y Sporen på dekk

M/Y Sporen tilbyr god mat servering

Nyt utsikten foran i M/Y Sporen

Slik kontakter du oss:

SPORENS REDERIER AS, Bryggesporen 1 - N5014 Bergen (se på kart)
org.nr.: 934 484 851   tlf.: 55316582 / 92608160      fax: 55 31 67 55       E-post: sporen@online.no